claudiu Owner
Mesaje : 208 Puncte : 616 Reputatie : 4 Data de inscriere : 17/10/2010 Varsta : 51 Localizare : Reghin
| Subiect: NEGRESA CU GLAZURA DE CIOCOLATA Mar Mar 22 2011, 03:46 | |
| Imagine Ingredinete reteta : cacao, faina, lapte, margarina, oua, praf de copt, unt, zahar, Un desert rafinat, care cu siguranta va impresiona musafirii. Ingrediente: 3 oua, 15 g margarina, 460 g zahar, 5 linguri de cacao, 200 g faina, 1 praf de copt, 1 pahar mare de lapte, 50 g unt Mod de preparare: Pentrut blat: Margarina se freaca bine cu 3 galbenusuri, 200 g de zahar si 3 linguri de cacao. Se adauga 200 g faina, praful de copt si paharul de lapte. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se adauga compozitia si se introduce la cuptor. Galzura de bezea: Se bat spuma cele 3 albusuri cu 160 grame de zahar deasupra unui vas cu apa clocotita. Se pune peste blatul rece. Pentru o servire deosebita, se taie totul cu o forma rotunda. Glazura de ciocolata: Se face din 3 linguri de lapte, 200 g zahar, 2 linguri de cacao. Se fierbe putin si se adauga 50 g unt dupa care se mai fierbe inca 5 min. Se adauga peste bezea fierbinte. Pofta buna! |
|